• darkblurbg

Ik ben opgegroeid in Duiven, maar voor studies vertrok ik naar Arnhem, Nijmegen en Australië. In Arnhem volgde ik de opleiding Management, Economie en Recht, aansluitend heb ik Nederlands recht gestudeerd in Nijmegen. Ik heb tevens gestudeerd aan de Universiteit van Adelaide in Australië en stage gelopen bij een gerenommeerd advocatenkantoor op Aruba. Mijn loopbaan begon ik bij het gerechtshof in Arnhem. Vervolgens ben ik lange tijd werkzaam geweest als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor in Doetinchem. Met een familie vol ondernemers was de stap om mij zelfstandig als advocaat te vestigen na de nodige ervaring te hebben opgedaan een logische beslissing.

Staan voor je klant, weten wat je klant beweegt én gaan voor de beste oplossing van het probleem. Dat is waar ik voor sta en ga. Iedere dag opnieuw!

Om de beste kwaliteit te leveren, heb ik ervoor gekozen om mij als advocaat te specialiseren in een paar rechtsgebieden. U kunt bij mij terecht voor arbeidszaken, familierechtelijke kwesties, maar ook met incassozaken.

Ik heb de postacademische specialisatieopleiding Grotius arbeidsrecht succesvol afgerond. Tevens heb ik de opleiding tot mediator afgerond. 

Jarenlang ben ik als -vrijwillig- buurtbemiddelaar in en rondom Arnhem werkzaam geweest. Inmiddels ben ik mediator op het gebied van zowel arbeids- als familierecht. Als mediator behartig ik de belangen van beide partijen en wordt gezamenlijk gezocht naar een oplossing die voor alle betrokkenen passend en acceptabel is. Gedegen juridische kennis, inlevingsvermogen en oog voor de belangen van beide partijen maken mijn mediations tot een succes.

Sport en recht zijn passies van mij. Ik combineer beide passies door lid te zijn van het tuchtcollege van de Nederlandse Handbalvereniging en de Nederlandse Jeu des Boules Bond.

Hauwert Advocatuur B.V. is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het kantoor is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder nummer 67194044.

Advocaat Linda Hauwert is de specialist voor inwoners en bedrijven uit de gemeenten Duiven, Zevenaar & Westervoort!

Overdag aan het werk? Ook in de avonduren of in het weekend maak ik graag een afspraak.

Kennismaken? Neem contact op via 0316 76 35 66 of linda@hauwertadvocatuur.nl

Mr. L.A. Hauwert heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht
- Arbeidsmediation
- Collectief ontslag

Personen- en Familierecht
- Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
- Mediation
- Ouderschap en erkenning

Op grond van deze registratie is mr. L.A. Hauwert verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.