• darkblurbg
    Hauwert Advocatuur & Mediation
    Elke zaak en ieder mens is uniek. Een juridisch probleem brengt vaak
    veel zorgen met zich mee. Daar is begrip en aandacht voor. De beste
    oplossing voor uw probleem is ons streven.

Uw gespecialiseerde advocaat in Duiven en Zevenaar

In een perfecte wereld zijn geen contracten nodig, komen mensen afspraken altijd na én wordt altijd alles in goede harmonie geregeld. Helaas is dit niet altijd het geval. Een advocaat helpt om jouw belangen voorop te zetten, problemen op te lossen en je zaken weer op de rit te krijgen. Hauwert Advocatuur & Mediation is werkzaam op het gebied van arbeidsrecht, familierecht, incasso's en mediation. Het kantoor van advocaat Linda Hauwert is gevestigd in Duiven en Zevenaar maar werkt ook voor particulieren en bedrijven in omgeving de Liemers.

Onze diensten

Arbeidsrecht advocaat

Hauwert Advocatuur & Mediation is gespecialiseerd in juridische vraagstukken van werkgevers en werknemers. Wat te doen bij disfunctionerende werknemers? Hoe moet ik reorganiseren?  Is mijn vaststellingsovereenkomst wel goed opgesteld? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij de advocaat arbeidsrecht van Hauwert Advocatuur & Mediation.

Lees meer

Familierecht advocaat

Krijgt u te maken met een echtscheiding, of wilt u juist scheiden, dan kunt u bij Hauwert Advocatuur & Mediation terecht. Rondom alimentaties zijn er de laatste tijd veel veranderingen geweest. Denkt u dat het alimentatiebedrag onjuist is, neem vrijblijvend contact op. Op de website www.verder-online.nl vindt u algemene informatie over scheiden.

Lees meer

Mediation

Linda Hauwert van Hauwert Advocatuur & Mediation is tevens mediator. Mediation ofwel bemiddeling kan zeer behulpzaam zijn om problemen/geschillen effectief  op te lossen. Onder mijn begeleiding gaat u samen in gesprek en op zoek naar een passende aanvaardbare oplossing voor het geschil.  Zowel voor scheidingsmediations als arbeidsmediations kunt u bij Hauwert Advocatuur & Medation terecht.

Lees meer

Incasso advocaat

U hebt uw diensten geleverd of producten verkocht, maar betaling blijft uit. Achterstallige debiteuren kunnen een bedreiging vormen voor de liquiditeit van uw onderneming. Dit kan ervoor zorgen dat u een deel van uw financiële middelen niet kunt besteden of ze leggen beslag op uw kredietruimte. 

Lees meer

Een advocaat nodig? Neem contact op via 0316 76 35 66 of linda@hauwertadvocatuur.nl

Hauwert Advocatuur & Mediation: de gespecialiseerde advocaat en mediator voor inwoners en bedrijven uit de gemeenten Duiven, Zevenaar & Westervoort!

BLOG

Whatsappen onder werktijd, de werknemer betaalt!

De kantonrechter in Tilburg heeft op 19 oktober 2016 een opmerkelijke uitspraak gedaan. Aan het einde van de arbeidsovereenkomst had de werknemer nog 214,2 openstaande verlofuren. De werknemer vorderde uitbetaling van deze uren. De werkgever heeft deze vordering betwist en beriep zich op verrekening.

Lees meer

Hauwert Advocatuur & Mediation zoekt versterking!

Hauwert Advocatuur & Mediation heeft ruimte voor een student- stagiaire (WO of HBO).

Heb jij een gezonde dosis werkethos, humor, een scherpe juridische blik én zin om stage te lopen (2/3 dagen per week), mail je CV en motivatie dan naar linda@hauwertadvocatuur.nl.

Tijdens je stage is er ruimte om je kennis uit te breiden, zittingen bij te wonen en werkervaring op te doen op (voornamelijk) het gebied van familie- en arbeidsrecht.

Het schrijven van artikelen voor de website is een taak die jij graag op je neemt. Daarnaast doe je jurisprudentie onderzoek, stel je notities en concepten op.

Wil je meer weten? Mail of bel dan met Linda Hauwert, 0316 76 35 66 of linda@hauwertadvocatuur.nl.