Skip to main content

Hulp nodig?

Hauwert Advocatuur & Mediation helpt je op het gebied van arbeidsrecht en familierecht.

Hulp nodig?

Hauwert Advocatuur & Mediation helpt je op het gebied van arbeidsrecht en familierecht.

Advocaat

Juridische hulp op diverse rechtsgebieden

Mediation

Soms kom je er uit met een goed gesprek. Via mediatoin help ik jullie verder.

Jouw deskundige advocaat en vertrouwde mediator

In een perfecte wereld zijn geen contracten nodig, komen mensen afspraken altijd na én wordt altijd alles in goede harmonie geregeld. Helaas is dit niet altijd het geval. Een advocaat of mediator helpt om jouw belangen voorop te zetten, problmeen op te lossen en je zaken weer op de rit te krijgen.

Juridische specialisaties

Om kwalitatief hoogwaardige juridische bijstand te kunnen verlenen, hebben wij ons gespecialiseerd in twee rechtsgebieden: familierecht en arbeidsrecht

Familierecht

Indien uw huwelijk of uw relatie niet langer levensvatbaar is en een echtscheiding of relatiebeëindiging volgt, dan brengt dit ingrijpende persoonlijke maar ook juridische gevolgen met zich mee.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied en de afgelopen tijd volop in beweging. Voor werkgevers en werknemers is het dan ook lastig om op de hoogte te zijn van alle wet- en regelgeving.  Een deskundige advocaat kan u hierbij helpen.

Mediaton voor

Onder deskundige begeleiding proberen we samen tot mooie oplossingen te komen.

Echtscheiding

Bij een echtscheiding of beëindiging van de relatie komt vaak veel kijken. Er is ruimte voor de emoties die hierbij komt kijken. 

Arbeidsgeschillen

Mediation heeft binnen het arbeidsrecht een vaste plaats verworven en is een succesvol middel om arbeidsgeschillen op te lossen.

Familiegeschillen

Als je als gescheiden ouders discussies heeft waar je samen niet uitkomt, dan kan een mediatior wellicht helpen!

Reviews

  • Zeer deskundig, snel en betrokken geholpen door Linda Hauwert. Ik ben erg tevreden over haar aanpak bij een potentieel impactvolle situatie.
  • Linda heeft mij naar volle tevredenheid geholpen. Door haar inzet, vasthoudendheid, heb ik een nooit verwachtte schadevergoeding alsnog terug gekre...
  • Met haar professionele aanpak, haar inlevingsvermogen, haar snelle reactie en het goed kunnen luisteren heeft Linda een vervelend conflict adequaat...
  • Fijn en accuraat geholpen. Hele erg blij met het resultaat van de rechtszaak.