Skip to main content

Linda Hauwert, advocaat en MfN-mediator

Ik heb tevens gestudeerd aan de Universiteit van Adelaide in Australië en stage gelopen bij een gerenommeerd advocatenkantoor op Aruba. Mijn loopbaan begon ik bij het gerechtshof in Arnhem. Vervolgens ben ik lange tijd werkzaam geweest als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor in Doetinchem. Met een familie vol ondernemers was de stap om mij zelfstandig als advocaat te vestigen, na de nodige ervaring te hebben opgedaan, een logische beslissing.

Om de beste kwaliteit te leveren, heb ik ervoor gekozen om mij als advocaat te specialiseren. U kunt bij mij, in mijn hoedanigheid als advocaat, terecht voor arbeidszaken en familierechtelijke kwesties.

Als MfN-mediator doe ik vooral arbeidsmediations en familiemediations. Ook voor andere mediations kunt u, als dat past bij onze expertise, terecht.

Ik heb de postacademische specialisatieopleiding Grotius arbeidsrecht succesvol afgerond. Jarenlang ben ik als buurtbemiddelaar in en rondom Arnhem werkzaam geweest. Daar heb ik veel ervaring opgedaan. Als mediator worden de belangen van beide partijen gezamenlijk bekeken en wordt met elkaar gezocht naar een oplossing die voor alle betrokkenen passend en acceptabel is.

Ik werk op een pragmatische manier aan een oplossing. Ik heb veel passie voor mijn vak en inmiddels jarenlang ervaring als advocaat en mediator.

Naast advocaat en mediator ben ik tevens lid van de Raad van de Orde, van de Orde van Advocaten in Gelderland. Tevens ben ik gemeenteraadslid in de gemeente Duiven.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op! We zijn bereikbaar via 0316-763566 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.